Depalletisers

Het ontstapelen of depalletiseren van producten zoals flessen, potten en blikken is voor de meeste productiebedrijven alleen nog maar rendabel door middel van een automatisch oplossing. Certos Holland B.V. biedt verschillende depalletiseermachines en systemen om uw bulkproducten efficiƫnt te ontstapelen.

De depalletisers van Certos Holland worden ingezet om producten automatische van de pallet te ontstapelen en af te ruimen. Door de hoogwaardige modulaire constructie van onze machines is het mogelijk om een flexibele oplossing te bieden. Hierdoor kan efficiƫnt het gewenste product worden verwerkt en is een snelle productformaatwissel mogelijk.
PET flessen, glazen en kunststof flessen en potten, conserven blikken, kartonnen of combi blikken en dergelijke kunnen door de Certos depalletiseermachines worden onstapeld en in uw productielijn worden ingevoerd. Of de pallets nu met of zonder kartonnen of kunststof tussenvellen of tray ontstapeld moeten worden, is geen probleem voor onze depalletisers.

Wilt u meer informatie over onze depalletisers?

Neem contact met ons op voor advies
Neem contact op