Palletisers

Het palletiseren van goederen hangt samen met prestaties, flexibiliteit en de robuuste constructie. Certos Holland ontwikkelt en levert al meer dan 40 jaar palletisers voor uiteenlopende producten en industrie├źn.Voor ieder product of toepassing bieden wij een passende palletiseermachine.

Palletiseren is een vakterm die in onze branche gebruikt wordt om aan te geven dat een product door middel van een machine automatisch op een pallet gestapeld wordt. In de industrie worden verschillende vormen en formaten dozen, trays, kratten, zakken, blikken, fusten en emmers geproduceerd welke over het algemeen gestapeld moeten worden op verschillende formaten pallets. Certos Holland heeft voor deze type producten en verpakkingen al uiteenlopende palletiseermachines ontwikkeld en geleverd.

In de afgelopen 40 jaar is er op het gebied van palletiseren een grote ervaring binnen onze organisatie opgebouwd. De palletiseermachines van Certos kenmerken zich door kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor is het mogelijk om met minimale storingen automatisch te palletiseren en blijven onze machines ook op de lange termijn goed functioneren en betrouwbaar.

Wilt u meer weten over de palletisers van Certos en de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.
Neem contact op