Verpakkingsmachines

Bedrijven hebben de behoefte om verpakkingsprocessen te automatiseren door middel van verpakkingsmachines en systemen. Er is een groot aanbod op de markt, maar welke machine is nu het meest geschikt? Gaat u voor kwaliteit of is er een beperkt budget waarvoor toch een degelijke machine aangeschaft moet worden? Certos Holland heeft voor elke verpakkingswens en ieder budget een oplossing.

Van machine tot verpakkingslijn

Wij hebben als bedrijf veel ervaring op het gebied van verpakkingsmachines en eindverpakkingssystemen. Of het nu gaat om een eenvoudige semi-automatische dozensluitmachine of een complete krimpfolieverpakkingslijn. Voor ieder te automatiseren verpakkingsproces zal serieus en gericht beoordeeld en bepaald moeten worden welke machine de juiste technische oplossing biedt en voldoet aan de gestelde voorwaarden en eisen.

Bespaar met het juiste systeem

Automatisch verpakken biedt tal van mogelijkheden om te besparen. Niet alleen kan er op de eerste plaats worden bespaard op loonkosten, maar bijvoorbeeld ook op technisch onderhoud en het verbruik van verpakkingsmateriaal. Gezamenlijk met Certos Holland kan er voor een bepaalde verpakkingsoplossing worden gekozen waarmee efficiƫnt en economisch geproduceerd kan worden.

Wilt u meer weten over verpakkingsmachines?

Neem dan contact met ons op, wij informeren u graag verder

Neem contact op