Historie

Certos Holland B.V., voorheen Certus Chemie Haarlem B.V., werd officieel opgericht in 1974 te Haarlem. Sinds de oprichting in 1974 heeft Certos zich als doel gesteld om de industrie en aanverwante sectoren te ondersteunen met technische dienstenverlening, waaronder machine onderhoud en storingsdiensten, alsook kwalitatief hoogwaardige machines. Daarnaast is Certos detacheerder geworden van technisch personeel.

Certos is van origine een bedrijf dat haar kennis over techniek en machinebouw in Duitsland verworven heeft. Voor Certos heeft dit geleid tot samenwerkingen met en overnames van Duitse bedrijven. Om deze reden vinden de ontwikkeling en bouw van machines zowel in Nederland als in Duitsland plaats.

Als gevolg van het leveren van machines, heeft Certos altijd machine onderhoud uitgevoerd en storingsdiensten geleverd. Sinds begin jaren 90 heeft de dienstverleningstak een grote groei doorgemaakt. Tegenwoordig werken onze monteurs en engineers voor uiteenlopende industrie├źn aan verschillende projecten. En wij detacheren technici met diverse competenties, specialisme en ervaringsniveaus.

Het team van Certos Holland ondersteunt al meer dan 40 jaar opdrachtgevers uit verschillende industrie├źn en sectoren met hoogwaardige systemen en technische dienstverlening. Onze jarenlange ervaring en expertise is van grote meerwaarde voor onze klanten.

Aviko
Om de bedrijfszekerheid te waarborgen is het preventief en correctief onderhoud uit besteed aan Certos Holland b.v. De ervaren monteurs van Certos Holland b.v. voeren het jaarlijks onderhoud naar volle tevredenheid uit

R.Biervliet Maintenance Manager Aviko