Referenties

Certos Holland B.V. werkt voor een groot aantal bedrijven, waarvan een aantal in de loop der jaren de moeite heeft genomen en referentie voor ons te schrijven. Daar zijn we uiteraard zeer dankbaar voor. Alle reviews en referenties over onze technische diensten, machines en detachering zijn echt. Mocht u het op prijs stellen om in direct contact te treden met onderstaande personen, of andere bedrijven voor een persoonlijke referentie, dan zullen we dat altijd kunnen faciliteren.

Aviko

Aviko Rixona, gevestigd in het Limburgse Venray, is een toonaangevend voedingsmiddelen bedrijf gespecialiseerd in het produceren van gedroogde aardappel vlokken en granulaat bestemd voor industrie, retail en foodservice. Een van de vele automatische verpakkingslijnen is uitgelegd voor het afvullen van deze producten in o.a. 25 kg zakken; volume is stortgewicht afhankelijk. Inzet: volcontinu ca. 8000 uur per jaar. Om de bedrijfszekerheid te waarborgen is het preventief en correctief onderhoud uit besteed aan Certos Holland b.v. De ervaren monteurs van Certos Holland b.v. voeren het jaarlijks onderhoud naar volle tevredenheid uit.

R.Biervliet Maintenance manager Aviko B.V.

Remia

Zwanenberg

KLM

Mc Cain

Heinz

Burg

Al jaren is Burg Ter aar BV een vaste klant bij Certos. We zijn in aanraking gekomen met het bedrijf door de Steinlepalletizers.Dit waren een van de eerste machines die we in de fabriek hebben geplaatst. We hebben in de loop der jaren een palletiser vervangen voor een nieuwe Certos. Wat mij opvalt is dat de Certos machines weinig onderhoud nodig hebben ten opzichte van zijn concurrenten. Certos levert goede machines met goede service, de reparaties worden er snel en vakkundig uitgevoerd. In de meeste gevallen is het een kwestie van één telefoontje. Tijdens vakantieperiode kwam ik personeel tekort. Toevallig sprak ik een Certos medewerker over het probleem. Hij vertelde mij dat ik een Certos monteur kon inhuren. Ik heb de Certos monteur een periode laten inwerken en heb hem uiteindelijk tegen een normale prijs kunnen inhuren. We maken nu 3 jaar gebruik van deze service.

HTD Burg Ter Aar

Alken Maes

Friesland Campina

Hak

Offerte aanvragen?

Neem direct contact met ons op!

Neem contact op