Vacatures

Certos Holland B.V. is een gerenommeerd technisch dienstverlener, detacheerder en leverancier van machines en systemen. De organisatie groeit in een rap tempo en om deze reden wordt altijd gezocht naar goede collega’s om de opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn en te blijven.

Hoofdkantoor Certos

Recruiter (32-40 uur)

Vind je het leuk om met een ambitieus team voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers te werken? Ben je een ster in het vinden van de juiste kandidaten en weet je deze op jouw “eigenwijze” manier aan ons te binden en binnen te halen?

Bekijk vacature

Hoofdkantoor Certos

Fieldmanager Industrie, Logistiek en Techniek (32-40 uur)

Ben je het zat om koude acquisitie te doen en wil je graag bouwen aan een goede klant- en medewerkersrelatie voor de lange termijn? Vind je het leuk om met een ambitieus team voor verschillende toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers te werken?

Bekijk vacature

Hoofdkantoor Certos

Applicatiemanager (32-40 uur)

Certos zoekt een Applicatiemanager – de uitvoerende kracht voor ons applicatielandschap. Ben jij een flexibel ingestelde, sociaal vaardige professional die affiniteit heeft met recruitment, IT, data en marketing? Dan is dit je kans!

Bekijk vacature