Vacatures Techniek

Certos is al meer dan 45 jaar actief binnen grote productie omgevingen als leverancier en ontwikkelaar van machines en systemen. Daarnaast is Certos een technisch dienstverlener op het gebied van technische service, machine onderhoud en detachering van technisch specialisten. Deze dienstverlening passen wij toe bij veel bedrijven binnen diverse branches en industrieƫn in heel Nederland.

Onderhouds- en storingsmonteur – regio Amsterdam

Is een technische of industriƫle omgeving bekend terrein voor je en wil je graag werken aan uitdagende en interessante projecten? Lees dan verder en reageer snel!

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Arnhem

Heb je ervaring als allround onderhoud- en storingsmonteur of wil je dit worden? Beschik je over LBO/MBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de opleidingsrichting Werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek? Reageer vandaag nog.

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Alkmaar

Ben je technisch onderlegd en woon je in de omgeving van Alkmaar? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Eindhoven

Zoek je een leuke baan als onderhouds- en storingsmonteur in de regio Eindhoven? Bekijk dan snel deze vacature!

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Rotterdam

Ben jij een onderhouds- en storingsmonteur en wil jij werken in de regio Rotterdam? Dan zoeken wij jou! Reageer vandaag nog.

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio ‘s-Gravenhage

Voor de regio ‘s-Gravenhage zijn wij op zoek naar een onderhouds- en storingsmonteur. Wil jij in de omgeving ‘s-Gravenhage werken in een technisch uitdagende omgeving? Bekijk onze vacature.

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Utrecht

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als onderhouds- en storingsmonteur bij een toonaangevend bedrijf in de regio Utrecht? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature


Onderhouds- en storingsmonteur – regio Tilburg

In de regio Tilburg zijn wij nog op zoek naar een onderhouds- en storingsmonteur. Ben jij diegene of ken jij iemand? Solliciteer bij ons!

Bekijk vacature


Laat je verrassen

Wij zijn altijd op zoek naar een technisch talent die bij ons wil komen werken.

Ben jij een allround monteur, een storingsmonteur of onderhoudsmonteur? Elektrotechnisch of mechanisch? Of heb je andere ervaring in de techniek, bijvoorbeeld als projectleider techniek of maintenance manager?

Kom bij ons op gesprek en laat je verrassen door onze goede arbeidsvoorwaarden en gezellige collega’s. In onze Certos familie wordt je gewaardeerd en wij hopen jou voor de lange termijn bij ons te verwelkomen.

Je kan ons ook altijd bellen op 0252-419149.

CV insturen