Vacatures Techniek

Certos is al meer dan 45 jaar actief binnen grote productie omgevingen als leverancier en ontwikkelaar van machines en systemen. Daarnaast is Certos een technisch dienstverlener op het gebied van technische service, machine onderhoud en detachering van technisch specialisten. Deze dienstverlening passen wij toe bij veel bedrijven binnen diverse branches en industrie├źn in heel Nederland.

Allround storingsmonteur

Als allround storingsmonteur verricht je zelfstandig onderhoud, lost je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit aan machines en installaties van onze opdrachtgevers.

Bekijk vacature


Elektromonteur

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties. Samen met jouw elektrotechnische- en mechanische collega’s ben je werkzaam op de afdeling Technische Dienst.

Bekijk vacature


Mechanisch monteur

Als mechanisch monteur verricht je zelfstandig onderhoud en voer je reparatiewerkzaamheden uit aan machines en installaties. Met aandacht van continue verbetering, draag je bij aan een kwalitatief goede staat van techniek en het productieproces.

Bekijk vacature


Storingsmonteur mechanisch

Als mechanisch storingsmonteur los je storingen op, verricht je zelfstandig onderhoud en voer je reparatiewerkzaamheden uit aan machines en installaties.

Bekijk vacature


Storingsmonteur elektrotechniek

Als storingsmonteur elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van storingen aan machines en installaties. Je werkt graag met de nieuwste technieken en apparatuur binnen een dynamische omgeving en je vindt het een uitdaging om het machinepark en de installaties naar een hoger technisch niveau te krijgen. 

Bekijk vacature


Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de onderhoudsplanning en werkvoorbereiding van diverse onderhoudstaken, reparaties, vervangingen, revisies en modificaties binnen productieomgevingen.

Bekijk vacature


Laat je verrassen

Wij zijn altijd op zoek naar een technisch talent die bij ons wil komen werken.

Ben jij een allround monteur, een storingsmonteur of onderhoudsmonteur? Elektrotechnisch of mechanisch? Of heb je andere ervaring in de techniek, bijvoorbeeld als projectleider techniek of maintenance manager?

Kom bij ons op gesprek en laat je verrassen door onze goede arbeidsvoorwaarden en gezellige collega’s. In onze Certos familie wordt je gewaardeerd en wij hopen jou voor de lange termijn bij ons te verwelkomen.

Je kan ons ook altijd bellen op 0252-419149.

CV insturen