ZZP projecten

Als machinebouwer en technisch dienstverlener ondersteunt Certos de technische diensten en storingsdiensten van nationale en internationale bedrijven in de industrie, techniek en logistiek. Daarnaast is Certos leverancier van verpakkingsmachines, (de)palletisers en wenders. Onze klanten bevinden zich in de Benelux, Duitsland, Spanje, Polen en Engeland. Certos staat voor kennis, kwaliteit en een no-nonsense mentaliteit.

Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio Alkmaar

Voor de regio Alkmaar zijn wij op zoek naar een Allround monteur voor de Industrie en Techniek. Ben jij een allround monteur en zie je het zitten om bij toonaangevende bedrijven te werken? Solliciteer dan snel!

Bekijk vacature


Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio Amsterdam

Ben jij een allround monteur en zie je het zitten om bij toonaangevende bedrijven te werken? Voor de regio Amsterdam zoeken wij een beschikbare Allround monteur. Zie jij het zitten om voor de lange termijn bij prachtige technische bedrijven te werken? Solliciteer dan vandaag nog!

Bekijk vacature


Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio Arnhem

Voor de regio Arnhem zoeken wij een beschikbare Allround monteur. Zie jij het zitten om voor de lange termijn bij prachtige technische bedrijven te werken? Stuur je CV naar ons toe!

Bekijk vacature


Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio Eindhoven

Ben jij een allround monteur en wil je bij nationale en internationale bedrijven werken voor de lange termijn? Voor de regio Eindhoven zijn wij op zoek naar een Allround monteur. Stuur je CV in.

Bekijk vacature


Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio Rotterdam

Ben jij een allround monteur en zie je het zitten om bij toonaangevende bedrijven te werken? Voor de regio Rotterdam zijn wij op zoek naar een Allround monteur voor de Industrie en Techniek. Stuur je CV vandaag nog naar ons toe.

Bekijk vacature


Allround monteur Industrie en Techniek (ZZP) – regio ‘s-Gravenhage

Voor de regio ‘s-Gravenhage zijn wij op zoek naar een allround monteur. Wil jij in de omgeving ‘s-Gravenhage werken in een technisch uitdagende omgeving? Grijp je kans!

Bekijk vacature


Zoek je iets anders?

Wij zijn altijd op zoek naar een technisch talent die bij ons wil komen werken.

Ben jij een allround monteur, een storingsmonteur of onderhoudsmonteur? Of heb je andere ervaring in de techniek, bijvoorbeeld als projectleider techniek of maintenance manager?

Kom bij ons op gesprek en laat je verrassen door onze uitdagende technische projecten bij toonaangevende bedrijven.

Je kan ons ook altijd bellen op 0252-419149.

CV insturen